Kosmos SF lærebok (2013) (Innbundet)

Naturfag for studieforberedende utdanningsprogram

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788202402617
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Naturfag SF
Nivå: Vg1
Komponent: Alt-i-ett-bok
Omtale Kosmos SF lærebok (2013)

Kosmos SF dekker den justerte læreplanen fra 2013 i naturfag for studieforberedende utdanningsprogram. Boka er revidert utfra tilbakemeldinger fra lærere som har brukt boka, og er knyttet enda tettere opp til læreplanens mål.

Kosmos SF framstår som gjennomarbeidet, inspirerende og faglig oppdatert. Boka er rikt illustrert med forklarende illustrasjoner og gode bilder. Kosmos SF inneholder både grunndel og studiedel. Den nye utgaven har en mer hensiktsmessig struktur med tanke på progresjonen på lærestoffet.

Grunndelen gir en ryddig og samtidig grundig beskrivelse av temaene, der tekst, bilder og illustrasjoner hjelper eleven igjennom lærestoffet. Studiedelen kommer etter hvert kapittel og er variert med oppgaver av ulik vanskelighetsgrad og øvinger som er tett knyttet til temaene i grunndelen.

Komponenter
• Lærebok med grunndel og studiedel
• Lydfiler
• Elevnettsted, gratis
• Lærernettsted, gratis lisens
• Unibok og Brettbok-utgaver

Kosmos fagnettsted kommer i ny versjon våren 2013. Nettstedet inneholder interaktive oppgaver, tv-klipp, nyttige lenker, enkle og illustrerende animasjoner og ekstra teoristoff. På lærersidene finner du blant annet illustrasjoner fra boka, oppgavebank, powerpointpresentasjoner og annet nyttig stoff som kan brukes i undervisningen. Nettstedet følger den samme inndelingen som boka.

Til toppen

Andre utgaver

Kosmos SF lærebok (2013)
Bokmål Innbundet 2013

Flere bøker av Per Audun Heskestad: