Kosmos SF lærebok (2017) (Innbundet)

Naturfag for studieforberedende utdanningsprogram

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 376
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788202540920
Fag: Naturfag SF
Nivå: Vg1
Omtale Kosmos SF lærebok (2017)

Grunndel og studiedel i ett
Denne utgaven av Kosmos SF gir en oppdatert og grundig beskrivelse av temaene på et nivå tilpasset elevene. Boka er rikt illustrert med forklarende illustrasjoner og gode bilder som visualiserer stoffet. Studiedelen kommer etter hvert kapittel og er variert med ulike oppgavetyper og øvelser

Nytt i denne utgaven:
Hvert delkapittel avsluttes med enkle Hør deg selv-oppgaver som hjelper elevene til å få oversikt over det mest grunnleggende lærestoffet. Studiedelen inneholder oppgaver der elevene skal bruke Internett og finne aktuell informasjon, samt diskusjonsoppgaver. Risikovurdering er lagt inn etter alle øvinger der dette er relevant.

Kosmos SF Basis Arbeidsbok er en ny tilleggsressurs for elever som sliter med naturfag. Den har kort teori og enkle og varierte utfyllingsoppgaver og hjelper eleven med oversikt og innlæringen av fagstoffet.

Kosmos fagnettsted
Fagnettstedet inneholder blant annet interaktive oppgaver, filmklipp, fordypningsstoff, løsningsforslag til oppgaver og illustrasjoner fra boka. Lærersidene er passordbeskyttet og har en egen oppgavebank til hvert kapittel, undervisningsopplegg som powerpointpresentasjoner og nyttige lenker.

Komponenter
• Lærebok med grunndel og studiedel, alt-i-ett
• Unibok- og Brettbok-utgave
• Basisbok med oppgaver og kort repetisjon av teoristoffet (engangsbok)
• Elevnettsted, åpent og gratis
• Lærernettsted, gratis lisens

kosmos.cdu.no

Til toppen

Flere bøker av Per Audun Heskestad: