Kristin Halvorsen (Innbundet)

Gjennomslag

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 480
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202366391
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Kristin Halvorsen

I 2005 ble Kristin Halvorsen historisk. Endelig var SV kommet til makten – selv var hun blitt landets første kvinnelige finansminister. Tiden var kommet for å gjøre visjoner til virkelighet.

I den rødgrønne regjeringen loset Kristin Halvorsen landet trygt gjennom finanskrisen, og hun satte sin egen karriere på spill for å oppnå full barnehagedekning. Nå forteller hun endelig om ekstremsporten det var å være finansminister og partileder samtidig. Om hvor nær veggen hun var da ingen belønnet partiet for arbeidet, og hvordan det føltes å sparke sin beste venn i politikken.

Gjennomslag er en personlig og ærlig fortelling om veien fra Soria Moria og inn i regjeringskorridorene – sett gjennom øynene til en av Norges tydeligste og mest populære politikere.

Til toppen

Andre utgaver

Kristin Halvorsen
Bokmål Ebok 2012
Kristin Halvorsen
Bokmål Heftet 2013

Du vil kanskje også like

Anmeldelser av Kristin Halvorsen

" Den beste og sterkeste politikerbiografien på det jeg kan huske."

Hege Ulstein, Dagsavisen

 

"For det er hennes versjon av virkeligheten Lilla Sølhusvik så velskrevet og fortettet formidler. Vi vet det finnes alternative historier. Men nettopp fordi Kristin Halvorsen - engasjert, formuleringssterk og åpen - er et menneske som oser av personlighet, så blir denne boken en av de mest spennende selvangivelser som er av avlevert på svært lenge."

Harald Stanghelle, Aftenposten

 

Til toppen