Kule ting for en 5-åring (Innbundet)

Forfatter:

og

Håkon Forfod Sønneland (Illustratør) Goran Stojkovski (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Illustratør: Sønneland, Håkon Forfod og Stojkovski, Goran
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205418615
Kategori: Barnebøker
Alder: 3 - 6
Omtale Kule ting for en 5-åring
Kule fakta ? fordi det er gøy å kunne!

Det er så mye som er gøy å vite ? særlig når du er 5 år! Denne boka er full av morsomme, interessante og kule undringsfakta ? valgt ut spesielt for femåringene. Her får de eldste barnehagebarna stimulert vitebegjæret, vekket nysgjerrigheten og ledd av ting som rett og slett er moro å kunne. Har du tenkt over at det du tisser om morgenen, er mørkere enn det du tisser om kvelden? Eller at det heter t-skjorte fordi den ser ut som bokstaven T?
Enkle og interessante fakta om alt mellom himmel og jord, fortalt gjennom figurene Solveig og Viktor og illustrert med morsomme fotografier. De fleste fotomodellene er selvsagt også barn. En annerledes faktabok som inspirerer til morsomme samtaler hjemme så vel som i barnehagen.
Håkon Forfod Sønneland og Sondre Harvik Bjaberg, som står bakprosjektet, har til sammen fem barn og erfaring som journalist, fotograf, stand-up-komiker, idrettstrener, lærer, førskolelærer, friluftsansvarlig og pedagogisk leder i barnehage og kursleder i Andreas Viestads nyoppstartede Geitmyra Matkultursenter For Barn.

Til toppen

Flere bøker av Håkon Forfod Sønneland og Sondre Harvik Bjaberg: