Kulturbevisst ledelse (Heftet)

fra ord til handling

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 219
Forlag: Universitetsforl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788215012087
Kategori: Organisasjon og ledelse
Omtale Kulturbevisst ledelse
«Kulturbevisst ledelse» forklarer organisasjonskultur for så vel studenter som praktikere. Boken gir råd og retning for hvordan ledere kan påvirke kulturen i egen organisasjon positivt.Virksomheters kultur er avgjørende for hvordan de fungerer. Men kultur er et komplekst og sammensatt fenomen som ikke enkelt vedtas eller programmeres. Samtidig påvirker ledere kulturen i organisasjoner enten de vil det eller ikke, enten de tror det eller ikke. De fleste virksomheter gir uttrykk for at de er opptatt av god og riktig organisasjonskultur. Men gjøres de rette tingene for at denne realiseres?

I «Kulturbevisst ledelse» får du råd og retning for hvordan du kan påvirke kulturen i egen organisasjon positivt. Rådene er basert på en grundig innføring i hva kultur og organisasjonskultur er, hvordan den virker og utvikler seg, og ikke minst hvordan den påvirkes av deltagernes handlinger.

Boken henvender seg til den reflekterende praktiker eller den praksisorienterte teoretiker. Den kan godt leses på egenhånd eller den kan leses i tilknytning til kurs og utdanning.

Til toppen

Flere bøker av Bjørn W. Hennestad: