Kunnskapshåndtering i medisin og helsefag (Heftet)

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 194
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205449893
Kategori: Helse- og sosialfag
Omtale Kunnskapshåndtering i medisin og helsefag
Er du klar til å bygge kompetanse i kunnskapshåndtering? Forfatterne har nå laget den tredje omarbeidingen av boken.

For å være en god fagutøver i helsetjenesten må du bruke både hjernen og hjertet. Du må treff.e beslutninger som er fundert på relevant og pålitelig kunnskap, og som er preget av pasientenes syn på saken. Det er kunnskapsbasert praksis.
For selv å praktisere på basis av god kunnskap, og bidra til kvalitetsutvikling i din organisasjon, må du bygge kompetanse i kunnskapshåndtering. Du må kunne fornye dine kunnskaper. Denne boka trener deg i å stille relevante og presise faglige spørsmål ? e.ffektivt søke etter forskningsbasert informasjon ? vurdere det du finner og bruke det, sammen med annen informasjon, til å tre.ffe beslutninger om helsespørsmål.
Helsetjenesten er Norges største arbeidsplass. Der gjøres det hundretusener av faglige vurderinger hver dag. Du har et medansvar for at vi utnytter fagkunnskapen til å tre.ffe gode beslutninger.
Målgruppen for boka er alt helsepersonell og alle helsefagstudenter. Det er dette fellesskapet som kan skape en helsetjeneste som er tydeligere kunnskapsbasert og mer pasientsentrert.
Arild Bjørndal, Signe Flottorp og Atle Klovning er leger som gjennom forskning, undervisning, faglig samarbeid og veiledning arbeider for å stimulere til bedre kunnskapshåndtering blant helsepersonell.
Se forord og innhold her:

Til toppen

Flere bøker av Arild Bjørndal, Signe Flottorp og Atle Klovning: