Kunsten å leve (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2007
Innleser: Johannessen, Jan Vincents og Ullmann, Liv
Spilletid: 5:41
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242137487
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Kunsten å leve
"Kunsten å leve" er Jan Vincents Johannessens innsiktsfulle tanker om hva det vil si å leve og hva det innebærer å være menneske.

Det finnes ingen oppskrift på den vanskelige kunsten å leve. Heller ingen enkle svar. Men denne lydboken vil hjelpe deg og dem du er glad i til å reflektere over eget liv, egne problemer og egne muligheter. "Kunsten å leve" er en lydbok full av livserfaringer og livsvisdom, en lydbok om sorg og glede, nærhet og ærlighet, åpenhet og lekenhet. Lydboka blir lest av Liv Ullmann og av forfatter Jan Vincents Johannesen, og Tom Lund har arrangert og fremfører vakre gitarstykker til flere av tekstene.

Forfatter Jan Vincents Johannessen selv skriver:
"Denne boken handler ikke bare om kunsten å leve, men like mye om kunsten å få andre til å leve. Vi tilføres også liv ved å gi liv til andre. Og den handler om kunsten å dø. For kunsten å leve og kunsten å dø er to sider av samme sak. Den ene kan ikke skilles fra den andre. Og den som kan kunsten å leve, kan også kunsten å dø."

"På alle mine ekspedisjoner veier jeg hvert eneste gram jeg må slepe med meg. Men Kunsten å leve har jeg alltid med meg som lydbok."
Børge Ousland, 2007

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: