Kunsten å overbevise av Kjell Terje Ringdal (Ebok)
Ebok

Kunsten å overbevise (Ebok)

en håndbok

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.17 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Spartacus
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788243006973
Kategori: Språk
Omtale Kunsten å overbevise
Alt du trenger å vite om gjennomslag og påvirkning, men som ingen tør å fortelle deg.

Statsvitenskapelig leksikon og snusfornuftige aviskommentatorer vil aldri hjelpe deg å vinne noe som helst. Så hvorfor ikke lytte til triksene til dem som faktisk har vunnet både valgkamper og regjeringsmakt? Få steder er motsetningene tøffere, strategiene mer utspekulerte og konsekvensene mer dramatiske enn i politikken. Der finner du også de best utprøvde strategiene for det de fleste av oss ønsker både på jobben og i livet
nemlig å vinne. Dette er boka som handler om forskjellen på å ha rett og å få rett. Den handler om de mest opplagte og mest gemene innsikter som kan føre deg lukt til topps, eller forklare deg hvorfor du ble støtt ut i mørket. Boka forklarer deg hvilke dype reflekser som hviler over enhver norsk avisredaksjon og om hvilke rotfestede naturkrefter som påvirker dine velgere.

Dette er boka du bør be om å få pakket inn før du forlater bokhandelen. Fortell ingen at du har kjøpt den.


Kjell Terje Ringdal driver eget konsulentselsap i retorikk og jobber for Gambit. Han regnes som en av Norges fremste kommunikasjonsrådgivere.

Ringdal er utdannet master i retorikk ved Universitet i Aarhus. Har jobbet som journalist i NRK, gründet et av Norges første PR-selskaper, Konsensus Kommunikasjon, etablerte Psykologbistand AS og har arbeidet som direktør i McCann Informasjon og som rådgiver i Dinamo.

Til toppen

Andre utgaver

Kunsten å overbevise
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Kjell Terje Ringdal: