Kunsten å tenke klart (Innbundet)

Forfatter:

Merete Nilssen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 323
Forlag: Vega forl.
Språk: Bokmål
Oversatt av: Nilssen, Merete
ISBN/EAN: 9788282114165
Kategori: Selvutvikling
Omtale Kunsten å tenke klart
99 kognitive feilslutninger presentert gjennom kjente situasjoner - og hvordan unngå dem!
Tror du at du er bedre enn andre? Eller kanskje verre? Har du noen gang investert i noe som viste seg ikke å være verdt det? Har du spilt på feil hest, eller har du fortsatt å gjøre noe som ikke er bra for deg?

Vi mennesker er langt fra så rasjonelle og klarttenkende som du kanskje skulle tro. Faktisk er mange av tankemønstrene våre påvirket av feil og forvrengninger - kognitive slagsider. På dette grunnlaget baserer vi vurderinger og valg vi gjør gang på gang, hver eneste dag!
Gjennom kjente situasjoner presenterer forfatteren 99 av disse kognitive feilslutningene, og på en sjarmerende og lettfattelig måte viser han oss hvordan vi skal unngå dem. Boka er en real tankevekker, og ved å lese den, vil du ikke bare lære hjernen din bedre å forstå: Du vil også bli en bedre tenker.

Rolf Dobelli (f. 1966) er en sveitsisk skribent, forfatter og entreprenør med doktorgrad i økonomisk filosofi. Han er grunnlegger av tankesmia ZURICH.MINDS, som består av innflytelsesrike tenkere, forskere og kunstnere. Dobelli har dessuten skrevet flere skjønnlitterære verk.

Med Kunsten å tenke klart har han på mesterlig vis omsatt tung vitenskap til underholdende prosa.

Til toppen

Andre utgaver

The art of thinking clearly
Engelsk Innbundet 2013
The art of thinking clearly
Engelsk Heftet 2014
Kunsten å tenke klart
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Rolf Dobelli: