Kunsten å være kvinne (Innbundet)

Forfatter:

Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 363
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: How to be a woman
Oversatt av: Bjørnson, Elisabeth
ISBN/EAN: 9788205424104
Kategori: Politikk og samfunn
Omtale Kunsten å være kvinne
Endelig en frisk og morsom bok om kvinnesak og kvinneliv, helt uten moralisme, kjedelig politisering og sutring!

Det har aldri vært bedre å være kvinne enn i vår tid: Vi kan stemme, vi har p-pillen, og de har ikke brent hekser på bålet siden 1727. På den annen side gjenstår det noen gnagende spørsmål: Hvorfor må vi gjennom brasiliansk voksing? Må vi bruke Botox? Hater menn oss innerst inne? Og hvorfor er behåenen så trang og vond og trusene så små?
Delvis selvbiografi, delvis kamprop ? i Kunsten å være kvinne går den britiske humoristen .Caitlin Moran løs på disse og andre presserende spørsmål, og gir hardtslående svar som får deg til både å le og tenke. Vi følger henne gjennom en slitsom oppvekst, på jobben, i senga, .på strippeklubb, gjennom mer eller mindre vellykkede forhold, frem til morsrollen og livet som lettere frustrert frue.
Feminisme er altfor viktig til å bli overlatt til akademikere og intellektuelle. Moran har skrevet en bok alle kvinner med respekt for seg selv må ha under hodeputen.
Caitlin Moran (f. 1975) er en britisk journalist og svært populær TV-reporter og intervjuer..Kunsten å være kvinne (How to be a woman) har blitt en stor bestselger i Storbrittania og er solgt til en rekke land.

Til toppen

Andre utgaver

Kunsten å være kvinne
Bokmål Heftet 2013

Flere bøker av Caitlin Moran:

Anmeldelser Kunsten å være kvinne

"Rasende vittig boksensasjon om feminisme" Dagsavisen

Til toppen