Kuppet av Rolf J. Widerøe og Hans Petter Aass (Ebok)
Ebok

Kuppet (Ebok)

på innsiden av Norges mektigste mafiafamilie

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.54 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205471481
Kategori: Debatt og samfunn
Omtale Kuppet
En ny, knallsterk dokumentar fra forfatterne av bestselgerne Dødsranet og Krigshelten. Tema: Nordea-kuppet, norgeshistoriens frekkeste bedrageri.20. juli 2010 tropper en 49 år gammel hjelpepleier opp i Nordeas filialer på Tveita i Oslo. Utkledd som millionærarving og med falskt bankkort ber hun en velvillig saksbehandler om å registrere en fullmakt på en ung mann i hennes følge. Snart er 62 millioner kroner overført til flere konti i Dubai. Pengene er aldri kommet til rette. Hovedmannen går fortsatt fri.
........... Forfatterne går tett på den norsk-pakistanske familien bak bedrageriet, av politiet utpekt som den mektigste mafiafamilien i Norge. I kretsen rundt dem dukker det opp flere sentrale personer fra Norges tyngste kriminelle miljøer - fra «B-gjengen», kriminelle MC-bander, ransmiljøet og torpedomiljøet. Det er nådeløse oppgjør, luksusliv i Dubai og pengestrømmer på ville veier. I Oslos underverden foregår det ting du aldri ville ha trodd.

Til toppen

" ... dokumentar av beste merke ...
Sindre Hovdenakk, VG

Andre utgaver

Kuppet
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Rolf J. Widerøe og Hans Petter Aass:

Anmeldelser Kuppet

" ... dokumentar av beste merke ... bunnsolid research, blikk for detaljer og et drivende godt språk." Sindre Hovdenakk, VG

Til toppen