La masken falle (Heftet)

-det er lov å ikke strekke til

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 193
Forlag: In duplo forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269076905
Kategori: Religion
Omtale La masken falle
Den kristne troen er basert på erkjennelsen av at vi mennesker ikke strekker til, men at Gud kommer oss i møte med sin nåde. Likevel kan vi som kristne ha vanskelig for å være ærlige med hverandre.
"La masken falle ... det er lov å ikke strekke til" omhandler temaer som ærlighet, slitenhet og frivillighet i kristne fellesskap og utfordrer tankene våre i møte med slike problemstillinger.
I boken drøftes en rekke aktuelle spørsmål knyttet til dette, blant annet: Hvordan kan vi som kristne fellesskap bidra til å dekke de behov som dagens mennesker har? Hvordan kan vi omsette det vi tror på til fellesskap der vi virkelig tar vare på hverandre? Hvordan kan vi etablere fellesskap der det er godt å være til tross for all bagasjen vi har med oss? Hvordan kan vi legge til rette for at mennesker kan ta masken av og oppleve at det å være ærlig faktisk kan hjelpe? Hvordan kan vi lage fellesskap hvor prestasjoner ikke er viktige, men der vi opplever det godt å være som de menneskene vi er?
Boken egner seg både for enkeltpersoner og smågrupper, og kan også være utgangspunkt for temasamlinger i forsamlinger og menigheter.

"La masken falle" er skrevet av spesialist i allmennmedisin og fastlege Runar Mulelid, som også er styreleder i Bergens Indremisjon Betlehem.

Til toppen