Lær å sy! av Malin Mongs og Elisabeth Lerheim (Ebok)
Ebok

Lær å sy! (Ebok)

for nybegynnere i alle aldre

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 42.85 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205544871
Kategori: Dokumentar og fakta
Omtale Lær å sy!
Skal du lære barn å sy, men vet ikke helt hvor du skal starte? Eller er du nybegynner selv? I denne boken finner du kjappe og enkle prosjekter for nybegynnere i alle aldre.

Gjennom bilderike forklaringer lærer du hvordan du kommer i gang ved symaskinen og kan lage nyttige og kule saker og ting som du raskt blir ferdig med.
Boken inneholder en «kreativ verktøykasse» som gir deg massevis av ideer til hvordan du kan sette ditt personlige preg på det du lager. Hva er din stil? Søt eller rocka?
Du trenger ikke dyre materialer for å komme i gang. Gå på skattejakt i skuffer og skap. Ved å bruke gamle klær, pledd, duker og gardiner får du en morsom og unik stil. Dessuten er det lettere å slå seg løs når man ikke har brukt så mye penger på stoff. Det er bare fantasien som setter grenser!
«Dette er boken vi ønsket oss da vi begynte å sy med våre barn. Vi elsker å sy, og håper at våre tips og erfaringer kan inspirere andre, både små og store, til å oppleve den samme sygleden.»
Malin og Elisabeth
Elisabeth Lerheim er utdannet førskolelærer og har hovedfag i pedagogikk. Malin Mongs er utdannet ergoterapeut. Begge har lang erfaring med å sy med barn.

Til toppen