Forfatter: , , , , , , , , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 292
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202350161
Kategori: Pedagogikk
Fag: Barns utvikling, lek og læring
Nivå: Akademisk
Omtale Læringskulturer i barnehagen

Barnehagen har gjennomgått store forandringer de senere årene, og er i dag en viktig samfunnsinstitusjon for alle barn. Her tar barna sine første skritt i det som omtales som det livslange læringsløpet. Dette gir mange spennende muligheter og utfordringer for barnehagesektoren og skaper et økt behov for utvikling av det barnehagevitenskaplige forskningsfeltet, noe denne boka er et bidrag til. Forfatternes intensjon med boka er også å styrke forskningsbasert undervisning og stimulere til refleksjon og debatt.

Forfatterne av Læringskulturer i barnehagen presenterer ny forskningsbasert kunnskap om læring i barnehagen, sett fra et flerfaglig perspektiv. Bidragene er her omtalt som samfunnsvitenskapelige, naturvitenskapelige, estetiske og etiske blikk.

Boka er skrevet av og for forskere innen det barnehagevitenskapelige feltet. Den retter seg også mot andre som er engasjert i barnehagen, som lærerutdannere, studenter og ansatte i barnehage- og oppvekstsektoren.

Til toppen

Flere bøker av Marit Alvestad, Anita Berge, Ragnhild Gilbrant, Mari Anne Ellingsen Gryte, Eva Marianne Johansson, Jorunn Melberg, Reidar Mosvold, Elisabeth Ianke Mørkeseth, Tina Dykesteen Nilsen, Barbara Maria Sageidet og Torill Vist:

Du vil kanskje også like