Lars er lol av Iben Akerlie (Ebok)
Ebok

Lars er lol (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.92 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203262166
Kategori: Barnebøker
Alder: 9 - 12
Omtale Lars er lol

Amanda gleder seg til å begynne på skolen igjen etter ferien. For det første for å se Adam igjen. For det andre fordi hun skal bli fadder for en søt førsteklassing. 

Når hun i stedet får ansvaret for den nye gutten Lars med Downs syndrom, blir alt veldig vanskelig. Amanda føler press fra alle kanter: Hvor god venn kan hun være med Lars, som er morsom og anderledes? Hvor hardt skal hun jobbe for å bli populær blant de kule i klassen? Og hvordan skal hun få Adam til å legge merke til henne? 

Plutselig surres Amanda inn i noe hun egentlig ikke vil være med på: Hun sprer dumme bilder av Lars. Slik svikter hun både ham og seg selv, og skuffer alle rundt seg. Hvordan skal Amanda reise seg igjen, gjøre det godt igjen og gjenvinne respekten? Det blir en lang og ydmykende vei fylt av prøvelser og selvfornedrelse, fortalt med en stor dose humor.

Til toppen

Lars er LOL smeltet denne leseren.
Kristine Isaksen, VG

Andre utgaver

Lars er lol
Bokmål Innbundet 2016
Lars er lol
Bokmål Lydbok-CD 2016
Lars er lol
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Lars er lol
Bokmål Heftet 2017
Anmeldelser av Lars er lol

«Lars er LOL er fylt til randen av humanistisk tankegods, pinlige fjortisepisoder, selvutvikling, og til og med et hett kyss i dalende snø rett opp under jul – verdens største romantiske klisjé. Lars er LOL smeltet denne leseren.» Kristine Isaksen, VG

Til toppen