Lars Saabye Christensen (Innbundet)

et forfatterskap

Serie: Gyldendals temabibliotek 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2001
Antall sider: 72
Forlag: Gyldendal undervisning
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788205274150
Omtale Lars Saabye Christensen
GYLDENDALS TEMABIBLIOTEK BESTÅR AV EN REKKE BØKER INNENFOR ULIKE EMNER. BØKENE ER UTVIKLET TIL BRUK I TEMA/PROSJEKTARBEID, ELLER FOR DEG SOM VIL LESE MER OM ET EMNE DU ER SPESIELT INTERESSERT I.
Dette er en bok om Lars Saabye Christensen og hans forfatterskap. Lars Saabye Christensen er en av Norges mest populære nålevende forfattere. Han har allerede en stor produksjon bak seg og skriver i mange sjangre.
Lars Saabye Christensen har en gang beskrevet interessen for bøkene sine blant ungdom og skoleelever slik: "De sender lange lister med detaljerte spørsmål. Men jeg kan bli svett når Nils, for eksempel, ringer sent på kvelden og spør: Hvorfor har du skrevet denne boka? Kan du si det litt kort og greit, jeg skal levere særoppgaven i morgen?"(Bokspeilet 10/11 1990)
I denne boka vil du finne svar på mange av de spørsmålene som står på listene som forfatterne får, for eksempel: Hvorfor ble du forfatter? Var du god i norsk stil? Hva skriver du om? Har du et budskap? Og du finner svar på mange spørsmål du aldri har stilt også. Helt sikkert får du vite mer enn det Nils fikk høre i telefonen.

Til toppen

Bøker i serien