Latterlig enkelt, latterlig godt (Innbundet)

favorittoppskrifter og husholdningstips

Forfatter:

Trygve Indrelid (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 190
Illustratør: Indrelid, Trygve
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248914891
Kategori: Mat og drikke
Omtale Latterlig enkelt, latterlig godt
Anne-Kat. Hærland kan lage god mat og hun elsker å lage god mat. Her deler hun sine favorittoppskrifter, enten du skal slappe av i sofaen en fredagskveld, eller skal ha litt ekstra kos i helgen - eller enkle retter å lage til mange på fest. Men mest av alt har hverdagsmaten fått sin plass.

Hver oppskrift har en egen historie som Anne-Kat. raust deler, enten det er noe hun snappet opp på kjøkkenet som barn eller en anekdote fra en festmiddag hun har servert. Innimellom alle de herlige rettene, som alle har det til felles at de faktisk er latterlig enkle å lage samtidig som de også er latterlig gode, får du et vell av artige, gamle, nye og øyeåpnende husholdningstips til alt fra hvordan du kan fjerne vond lukt i kjøleskapet til hvordan du kan hindre melk å koke over. Alt med en passelig dose humor, som Anne-Kat. er så kjent for. Bli en mesterkokk på kjøkkenet du også, det er latterlig enkelt!

Til toppen

En inspirerende og glad matbok
Hege Lyngved Odinsen,VG
Anmeldelser Latterlig enkelt, latterlig godt

«Hærland åpner boken med pomelosalat og andebryst, og slår an tonen for en matbok med mange overraskelser og eksotiske ingredienser. Spennende smaker kommer blant annet fra chili, ingefær, hvitløk og koriander, trøffelolje og gode råvarer, og Hærland løfter flere klassikere til nøye høyder ved å fornye dem. Hva med fiskegrateng med parmesan eller banankake med pasjonsfruktkrem? Boken har humor og snert, samt tips til håndtering av små og større utfordringer på kjøkkenet. En inspirerende og glad matbok!»
Hege Lyngved Odinsen, VG

Til toppen