Lavendelhagen (Innbundet)

Forfatter:

Elisabeth Sætvedt (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Light Behind the Window
Oversatt av: Sætvedt, Elisabeth
ISBN/EAN: 9788202405892
Kategori: Romaner
Omtale Lavendelhagen

Lavendelhagen av Lucinda Riley er en spennende og storslått fortelling om krig, kjærlighet og tilgivelse.

Sør-Frankrike 1998:
Når Emilie de la Martinières mor dør, arver datteren det gamle slottet som har vært i familiens eie i århundrer. Emilie er nært knyttet til stedet, men det er mye hun ikke vet. Hva har foregått i det hemmelige rommet hun finner i slottets kjeller, og hvorfor snakket faren aldri om det som skjedde under krigen? Og hvem er den mystiske Sophia som har etterlatt seg en notatbok fylt med de vakreste dikt?

London 1943:
Den unge Constance Carruthers blir trukket inn i motstandsarbeidet, og kommer til det okkuperte Paris som spion idet konflikten er på sitt verste. Her havner hun uforvarende i en velstående familie, og før hun vet ordet av det befinner hun seg midt i et komplisert spill av løgner og bedrag. Til slutt blir hun nødt til å søke tilflukt i familiens gamle slott i Sør-Frankrike.

Til toppen

Andre utgaver

Lavendelhagen
Bokmål Ebok 2013
Lavendelhagen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013
Lavendelhagen
Bokmål Heftet 2013

Flere bøker av Lucinda Riley:

Du vil kanskje også like

Anmeldelser Lavendelhagen

"Lucinda Riley er tilbake i god form, med eksotiske slott og
flust av familiehemmeligheter. Riley og hennes norske forlegger holder stort tempo, i tre år på rad er hun utgitt på norsk. Man kunne bli skeptisk, men dette er den beste av de tre bøkene hittil."
Guri Hjeltnes, VG

Topp underholdning

"Dette er en fortelling som rommer det meste: En dramatisk og forbudt kjærlighetsfortelling, farlig flukt, et forsvunnet barn, en forsvunnen verdifull bok. Og lykkelig kjærlighet, sterk lidenskap – og grusomt svik. Selvsagt også a happy end. Jeg nøt hver side."
Cathrine Krøger, Dagbladet

"Lavendelhagen er en fortelling om kjærlighet, tillit og tilgivelse, ispedd mysterier, spenning og eventyr. Jeg likte boken utrolig godt, og ble holdt på pinebenken til siste slutt."
Novelicious.com

"Hvis du ser etter en gammeldags fortelling med historie, romantikk, herskapshus, konflikter, kjærlighet, tap og fordommer da er dette boken for deg. Kjøp den, les den og nyt den!"
The Book Jotter

"Lucinda Riley har skrevet en fantastisk bok. Hennes fortellinger er alltid fascinerende og komplekse, med karakterer som du blir kjent med og tror på. Jeg anbefaler Lavendelhagen på det varmeste. Du må bare være sikker på at du har satt av nok tid, for du kommer ikke til å ville slutte å lese når du først har begynt."
Dot Scribbles

"Det er en rørende historie som holdt meg fanget hele tiden, og fortellingen ble værende hos meg lenge etter at jeg var ferdig med å lese. Virkelig vakker og gripende."
Reading in the Sunshine

"Dette er en perfekt roman for lesere som vil ha noe mer en chick-lit, men som er like underholdende, vittig og spennende. Språket er dramatisk, men troverdig, og Riley håndterer intriger og mysterier på en så elegant måte at det er vanskelig å forutse hvor historien ender. (...) En pageturner."
Welovethisbook.com

Til toppen