Lavendelhagen (Innbundet)

Forfatter:

, Elisabeth Sætvedt (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Light Behind the Window
Oversatt av: Sætvedt, Elisabeth
ISBN/EAN: 9788202405892
Kategori: Romaner
Omtale Lavendelhagen
Etter morens død arver Emilie et slott i Frankrike. Her finner hun en bok med dikt, skrevet av den mystiske Sophia. Hennes kjærlighetshistorie blir inngangen til fortidshistorien fra 2. verdenskrig. Den handler om engelske Constance som kommer til Paris som spion. Her blir hun viklet inn i et nett av løgner og bedrag, og blir tvunget til å oppgi sin identitet og kutte alle bånd til familien.

Til toppen

Andre utgaver

Lavendelhagen
Bokmål Ebok 2013
Lavendelhagen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013
Lavendelhagen
Bokmål Heftet 2013

Flere bøker av Lucinda Riley:

Du vil kanskje også like

Anmeldelser av Lavendelhagen

"Lucinda Riley er tilbake i god form, med eksotiske slott og
flust av familiehemmeligheter. Riley og hennes norske forlegger holder stort tempo, i tre år på rad er hun utgitt på norsk. Man kunne bli skeptisk, men dette er den beste av de tre bøkene hittil."
Guri Hjeltnes, VG

Topp underholdning

"Dette er en fortelling som rommer det meste: En dramatisk og forbudt kjærlighetsfortelling, farlig flukt, et forsvunnet barn, en forsvunnen verdifull bok. Og lykkelig kjærlighet, sterk lidenskap – og grusomt svik. Selvsagt også a happy end. Jeg nøt hver side."
Cathrine Krøger, Dagbladet

"Lavendelhagen er en fortelling om kjærlighet, tillit og tilgivelse, ispedd mysterier, spenning og eventyr. Jeg likte boken utrolig godt, og ble holdt på pinebenken til siste slutt."
Novelicious.com

"Hvis du ser etter en gammeldags fortelling med historie, romantikk, herskapshus, konflikter, kjærlighet, tap og fordommer da er dette boken for deg. Kjøp den, les den og nyt den!"
The Book Jotter

"Lucinda Riley har skrevet en fantastisk bok. Hennes fortellinger er alltid fascinerende og komplekse, med karakterer som du blir kjent med og tror på. Jeg anbefaler Lavendelhagen på det varmeste. Du må bare være sikker på at du har satt av nok tid, for du kommer ikke til å ville slutte å lese når du først har begynt."
Dot Scribbles

"Det er en rørende historie som holdt meg fanget hele tiden, og fortellingen ble værende hos meg lenge etter at jeg var ferdig med å lese. Virkelig vakker og gripende."
Reading in the Sunshine

"Dette er en perfekt roman for lesere som vil ha noe mer en chick-lit, men som er like underholdende, vittig og spennende. Språket er dramatisk, men troverdig, og Riley håndterer intriger og mysterier på en så elegant måte at det er vanskelig å forutse hvor historien ender. (...) En pageturner."
Welovethisbook.com

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: