Lean in av Sheryl Sandberg (Ebok)
Ebok

Lean in (Ebok)

kvinner, karriere og kunsten å lede

Forfatter:

Gunnar Nyquist (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.31 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lean in
Oversatt av: Nyquist, Gunnar
ISBN/EAN: 9788205460492
Kategori: Organisasjon og ledelse
Omtale Lean in
​Facebook-sjef Sheryl Sandberg har én klar oppfordring til alle verdens yrkeskvinner: LEAN IN! Legg frykten for å feile til side, len deg frem over styrebordet, ta plass, posisjoner og taletid slik enhver mannlig leder og kollega ville gjort. 

LEAN IN-bevegelsens mantra er like aktuelt i Norge - fremdeles er kun en håndfull av næringslivets toppstillinger besatt av kvinner. Hvorfor? Sandberg går rett til kjernen av problemet og skjærer gjennom lag på lag med myter, fordommer og tabuer som omgir temaet kvinner og arbeidsliv. Budskapet er: Kvinner må slutte å vente på at noen skal oppdage og hjelpe dem frem, de må gripe mulighetene som byr seg. Millionbestselgeren Lean in er en bok som forandrer verden - et fenomen i ordets rette forstand. Den er et inspirerende og forfriskende manifest for yrkeskvinner på alle nivåer og i alle bransjer, skrevet med humor og klokskap.

Sheryl Sandberg donerer alle inntekter fra boken til Lean In, en veldedig stiftelse som oppmuntrer kvinner til å følge sine ambisjoner, og til en rekke andre organisasjoner som støtter kvinner

Med forord av NHO-president Kristin Skogen Lund

Til toppen

Andre utgaver

Lean in
Engelsk Heftet 2015
Lean in
Bokmål Heftet 2015
Anmeldelser av Lean in
"Lean in er obligatorisk lesestoff for alle som er interessert i å rette opp urettferdigheten som oppstår som følge av manglende likestilling."
Sir Richard Branson, Virgin Group 

"Jeg både nikket gjenkjennende og lo høyt mens jeg lest. Lean in er vittig, skarp og meningsfull lesing for kvinner (og menn) i alle aldre."
Condoleezza Rice 

"Smart, ærlig og morsom. Boken vil hjelpe alle - særlig menn - til å bli bedre og mer effektive ledere."
Mark Zuckerberg, Facebook

Til toppen