Leila baker mer (Innbundet)

Kaker og kos, brød, pizza og pai til hverdag og fest

Forfatter:

Rune R. Moen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 223
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: one more slice
Oversatt av: Moen, Rune R.
ISBN/EAN: 9788202366476
Kategori: Mat og drikke
Omtale Leila baker mer

Det bugner av bakeglede i Leilas nye bok. Her er det nærmere 200 oppskrifter fordelt under kapitler som: say cheececake, pannekaer og vafler, pizzza amore, boulangerie og I scream for icecream. Boken er spekket med vakre og innbydende fotografier av maten, råvarer, miljø og kosen rundt baking og matlaging. Herlig inspirerende og fyllt med varme.
Gjennomgående er det grunnoppskrifter som benyttes til mange forskjellige smaksvarianter. Eksempler er baguetter som løkbaguett, olivenbaguett og frukt- og nøttebaguett. Og søte pizzaer, pizzapinner og pizzasnurrer, såvel som klassisk pizza; paier til både lunsj og dessert, brownies og blondies; iskrem i kake og alene; ostekaker og paier fra USA og Sverige; belgiske vafler, franske pannekaker, Smålandsvafler, og mye, mye mer.
Leila Lindholm er en svært populær og karismatisk svensk TV-kokk som har utgitt flere bøker og har jobbet på flere kjente restauranter i New York og Stockholm. Baking har vært en lidenskap for henne siden hun bakte sine aller første muffins tre år gammel – med litt hjelp fra mormoren. www.leila.se

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: