Lesetrim Lærerveiledning (Stiftet)

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Stiftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 72
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202422639
Fag: Grunnleggende norsk, Grunnleggende norsk (1-10), Norsk
Komponent: Lærerens bok
Omtale: Lesetrim Lærerveiledning
Lesetrim gir elevene god trening i å lese og skrive. Boka inneholder korte tekster etterfulgt av ulike oppgaver. Gjennom oppgavene vil elevene lære tekstforståelse, se sammenheng mellom deler og helhet i tekst, lære å ordne tekster med overskrifter, kunne foreta informasjonssøk m.m.

Å kunne lese omfatter blant annet å kunne finne informasjon i ulike tekster og å lære og forstå resonnementer og framstillinger. Elevene får ta del i tekstkulturen og kan gjennom lesing utvikle evnen til å tolke og forstå ulike tekster.

Å kunne uttrykke seg skriftlig innebærer blant annet at elevene har evner til å utvikle og strukturere tanker og ideer, samt at de kan bruke skriftspråket som kommunikasjonsform og en metode for å lære.

Lesetrim vil gi elevene kompetanse til å beherske de grunnleggende ferdighetene å kunne lese og å kunne uttrykke seg skriftlig som er integrert i de ulike fagenes kompetansemål. Boka gir en planmessig og strukturert gjennomgang av ulike emner som er aktuelle på barnetrinnet.
Lesetrim kan brukes som et supplement til Lær deg å lære-serien på mellomtrinnet, men vil også kunne gi utfordringer til evnerike elever på lavere trinn eller svakere elever på høyere trinn.

Til toppen