Liebhaberne av Anne B. Ragde (Lydbok-CD)

Liebhaberne (Lydbok-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Andersen, Anders T.
Spilletid: 9:28
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242173508

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Liebhaberne
«Liebhaberne» er femte bind i serien som startet med «Berlinerpoplene».

De hadde sittet ved middagsbordet. En av kyrne hadde nettopp kalvet, faren hadde fått revet opp en tommel da kvigen hadde reist seg for fort og han ville få henne unna kalven som lå der, nå satt han med et blodig, skittent lommetørkle surret rundt tommelen mens de spiste stekt sild med kokte poteter og smeltet margarin, blodet hadde trukket gjennom stoffet, mørkerødt mot hvitt, og sildestykkene var lysegule og snart kalde i stekepannen, som stod på et par grytekluter midt på bordet.
Han svarte ikke. Spiste.
"- Hørte du hva jeg sa? Noen har sett deg med tyskerne over på Øysand. Men så svar da, gutt!"

Tormod Neshov er vergeløs mot minnene som overmanner ham om nettene, selv om han er trygg nå, på sykehjemmet. Ikke for alt i verden vil han besøke Neshov, hvor Torunn har overtatt og er i ferd med å få skikk på den falleferdige gården, samtidig som hun blir stadig mer delaktig i driften av Margidos begravelsesbyrå. Erlend har tatt permisjon fra jobben for å holde øye med oppussingen av villaen i Klampenborg, og livet kunne vært dejligt, hadde det bare ikke vært for Krummes nye kostholdsregime.
Men dagen kommer for alle da fortiden krever dem tilbake.

Anne B. Ragde har skrevet en gripende og overskuddspreget roman om folkene vi er blitt så glad i - om døden som rammer så rått og brått, og om livet som alltid må gå videre.

Til toppen

Andre utgaver

Liebhaberne
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Liebhaberne
Bokmål Innbundet 2017
Liebhaberne
Bokmål Ebok 2017
Liebhaberne
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Anne B. Ragde: