Likt tiltrekker likt (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Law of Attraction
ISBN/EAN: 9788202404017
Omtale Likt tiltrekker likt

Lær å manifestere bevisst ved hjelp av universets mektigste lov, kanalisert gjennom Esther Hicks fra sjelegruppen som kaller seg Abraham.

Bøkene til Esther og Jerry Hicks er blitt et vendepunkt for mange mennesker over hele verden. Ikke bare gir de en beskrivelse av den viktigste loven i universet, de gir også en forklaring på hvordan tilværelsen faktisk fungerer og hvordan vi kan bruke loven om tiltrekning for å få et bedre liv her og nå.

Du er på mange måter en menneskelig boomerang. Det du sender ut kommer tilbake til deg, og kan treffe deg med et smertefullt smell om du ikke er påpasselig med utsendelsesmetoden. Hva som er rett metode, blir forklart i Likt tiltrekker likt.

Abraham er en gruppe høyt utviklede ikke-fysiske læremestere som formidler sin kunnskap gjennom Esther Hicks. I de drøye to tiårene som er gått siden Esther hadde den første kontakten, har mange fått øynene opp for det unike, mektige og verdifulle i Abrahams perspektiv på livet og de naturlige universelle lovene, spesielt loven om tiltrekning.

Til toppen

Flere bøker av Esther Hicks: