Lille hjelper av Cesilie Holck (Ebok)
Ebok

Lille hjelper (Ebok)

roman

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2011
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.98 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203351112
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Lille hjelper
Mykpornostjernen Kine Skog fra Helgeland blir drept av en fanatisk dyrevernsaktivist. Fanklubben «Kine Skogs venner» virker med ett meningsløs. Tilbake står et tjuetalls middelaldrende menn - arbeidsledige, desillusjonerte og uglesette - på stedet som enhver dame med fornuften i behold har forlatt. Den avfolkede helgelandskommunen har mistet sitt eneste innslag av glamour. Sorgen over Kine blandes med en generell framtidspessimisme, og Kine-fansen flykter inn i en stadig mer fabulerende tilværelse på nettet.
Men interessen for Kine Skog viser seg å være økende også andre steder i landet, og fanklubbleder Konstantin Trældal satser på en revolusjonering av norske gravskikker.
Gjennom kortprosa, dramatikk og lyrikk har Cesilie Holck skapt en sjangerfornyende samtidssatirisk roman om moderne menneskers forhold til døden.

"Kvaliteten i boka ligger i måten Holck tar samtidskultur og sjargong på kornet, og så lar det spinne av gårde. (...) Cesilie Holck har skrevet en effektiv og hysterisk morsom bok."
Erlend Røyset, Klassekampen

Til toppen

Flere bøker av Cesilie Holck: