Liten i barnehagen av May Britt Drugli (Ebok)
Ebok

Liten i barnehagen (Ebok)

Forskning, teori og praksis

Forfatter:

Anne Britt Meese (Illustratør)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Illustratør: Meese, Anne Britt
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.1 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202452650
Kategori: Pedagogikk
Fag: Barns utvikling, lek og læring
Nivå: Akademisk
Omtale Liten i barnehagen
Denne boken handler om hva som skal til for at det skal være godt å være Liten i barnehagen.
Det har i de senere årene vært mye oppmerksomhet på om barnehage for de yngste barna er bra eller ikke. Etter hvert har man begynt å rette fokus mer mot hvordan man kan sikre god barnehagekvalitet basert på de yngste barnas behov. Boken gir en enkel oversikt over noe av den internasjonale forskningen som finnes om små barn i barnehage. I denne andre utgaven av boken er det foretatt en oppdatering av referanser, og det er referert til nye norske større studier som nå er publisert. Boken prøver videre å finne svar på hva som bør vektlegges i utviklingen av et godt norsk barnehagetilbud for de yngste barna.
Små barn trenger å oppleve trygghet i form av nære relasjoner både til foreldre og til de voksne i barnehagen. Boken starter derfor med en innføring i tilknytningsteori. Forfatteren fokuserer videre på hvordan man kan sikre gode relasjoner mellom voksne og små barn i barnehagen, samt hvordan fremme gode relasjoner til foreldrene.
Boken retter seg først og fremst mot studenter på barnehagelærerutdanningen og ansatte i barnehager, men vil også være aktuell for andre som jobber med små barn og deres foreldre. Også barnehageeiere og politikere som er opptatt av barnehagekvalitet, vil ha nytte av boken.

Til toppen

Andre utgaver

Liten i barnehagen
Bokmål Heftet 2017