Liv etter liv av Kate Atkinson (Ebok)
Ebok

Liv etter liv (Ebok)

Forfatter:

Christian Rugstad (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.75 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Forlaget Press
Språk: Bokmål
Originaltittel: Life after life
Oversatt av: Rugstad, Christian
ISBN/EAN: 9788275477338
Kategori: Romaner
Omtale Liv etter liv
Tenk om du fikk sjansen til å leve livet om igjen, helt til du omsider fikk det som du ville? Under en snøstorm i England i 1910 blir det født et barn - som dør før hun får tatt sitt første åndedrag. Under en snøstorm i 1910 blir det samme barnet født - og denne gangen lever hun. Hun får navnet Ursula.
Hva om man fikk et uendelig antall sjanser til å leve sitt liv? Ursula Todd har i denne romanen fått den muligheten. Dette er bare én begynnelse av de mange Ursula skal gjennomgå. Små endringer bringer hennes liv videre og i vidt forskjellige retninger; som et forkomment offer for overgrep; som Hitlers morder, kona til en av offiserene i Nazi-Tyskland ... Ursulas liv utspiller seg i et Europa der skjebnetrådene spinner sitt ubønnhørlige nett omkring menneskene, og romanen utfolder nettopp erfaringene fra de to verdenskrigene, der begivenhetenes lunefulle spill sendte så mange mennesker ut i uante livsskjebner. Ursula får mange muligheter til å begynne på nytt, til å bli seg selv, men gir det henne evner og innsikt som kan redde verden, enn si kontrollere hennes egen skjebne?

Til toppen

Andre utgaver

Life after life
Engelsk Heftet 2014
Liv etter liv
Bokmål Innbundet 2014
Liv etter liv
Bokmål Heftet 2015
Anmeldelser av Liv etter liv
«​intelligent og underholdende»
Cathrine Krøger, Dagbladet

«Virkelig briljant (...) Dette er en sjelden bok, og på en Ursula-aktig måte ønsker du bare å begynne på nytt i det øyeblikk det er slutt.»
The Times

Til toppen