Livet på nytt av Rowan Coleman (Ebok)
Ebok

Livet på nytt (Ebok)

Forfatter:

Eva Ulven (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.25 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Silke
Språk: Bokmål
Originaltittel: The memory book
Oversatt av: Ulven, Eva
ISBN/EAN: 9788282701129
Kategori: Romaner
Omtale Livet på nytt
Claire elsker jobben sin som lærer, hun er 42 år og lykkelig nygift. Men Claire går seg bort på vei til butikken, hun glemmer hvordan man kjører bil, hun mister ord og kjenner til slutt ikke igjen sin egen mann. Hele hennes jeg - hennes personlighet, alle minnene og erfaringene - utslettes av sykdommen hun lider av.
Livet på nytt er fortellingen om Claire, hennes mor Ruth, den 20-årige datteren Caitlin og Greg, mannen hun elsker. Alle har de hver sin fortelling om Claire, og hver sin måte å overleve på og beseire det som ikke kan beseires.

På tross av det som skjer med Claire, er Livet på nytt en hyllest til kjærligheten og livet, for ut av sykdommens mørke skygge trer en sterk og lykkelig kvinne frem. Og sammen med familien finner hun til slutt støtte når hun trenger det som mest.


Rowan Coleman har jobbet både i bokhandel og forlag, men etter å ha vunnet prisen "Årets beste unge forfatter" ble hun forfatter på heltid. Hun har skrevet flere romaner og en rekke ungdomsbøker, som hun har mottatt utmerkelser for.
Hun skriver gjerne om situasjoner og hendelser i kvinners liv som kan ramme oss alle. I sin research har hun møtt livsskjebner som har ført til at hun er blitt svært opptatt av sosiale spørsmål.
Rowan Coleman bor med sin mann og deres fem barn i Hertfordshire i England. Besøk gjerne hennes hjemmeside www.rowancoleman.co.uk.

Til toppen

Andre utgaver

Livet på nytt
Bokmål Innbundet 2015
Livet på nytt
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Rowan Coleman: