Livsenergien og cellenes hemmelighet (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 144
Forlag: Becantus
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299943000
Kategori: Selvutvikling
Omtale Livsenergien og cellenes hemmelighet
For mange år siden begynte Inger Susæg å observere hvordan tankene og følelsene påvirket kroppen, i stedet for å ta lykkepiller slik legen anbefalte. I dag hevder hun å ha funnet årsaken til at smerter og sykdom oppstår i kroppen.-
Boka henvender seg til alle om hvordan vi kan lære oss å ta ansvar for helsa på en ny måte. Hun mener det er tenkningen om kroppen og psyken som må endres for at vi skal finne svar på de mange utfordringene innen helsesektoren.
Den henvender seg til alle og er en brannfakkel for fagmiljøer innen medisin, psykologi, for politikere og ikke minst for helsemyndighetene. En rekke andre fagmiljøer vil også ha glede av boka fordi forfatteren også peker på nye muligheter for forskning innen fysikk, biologi, mm. Hun henvender seg med denne boka til fagmiljøer som ønsker å bruke materialet hennes som utgangspunkt for videre forskning.
Inger Susæg er høgskolelektor og kunstner og hadde et mangfoldig yrkesliv bak seg før hun ga seg i kast med den 9 år lange utforskningen som førte til denne debutboka.

Til toppen