Livshjulet (Innbundet)

en reise i lys og mørke

Forfatter:

Wenche Jæger-Folkestad (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 96
Illustratør: Jæger-Folkestad, Wenche
Forlag: Publica
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282515207
Kategori: Noveller, lyrikk og drama
Omtale Livshjulet
Hvor kommer vi fra og hvor går vi hen etter livets slutt? Finnes det en tilstandsform mellom ånd og materie hvor livet alltid er og har vært? Finnes det flere dimensjoner i vår tilværelse som vi enda ikke er klar over? Diktsyklusen beskriver en sjels nedstigning fra et eterisk til et fysisk plan - en reise i vibrasjoner og toner gjennom elementene. Møtet mellom to mennesker forent gjennom kjærlighet fører til en ny sjels oppvåkning i vann, for så å fødes inn i jordas tunge materie. Gjennom elementet luft vender sjelen så tilbake til sitt utgangspunkt, før den igjen reiser videre som eker i livshjulet vi alle er med i. Det finnes ingen død, sier dr. Rauni-Leena Luukanen, bare overganger fra et punkt til et annet.

Sølve W. Johansen er født i 1945 i Stavanger. Hun har i mer enn tretti år jobbet i offentlig sektor og har erfaring som frilansjournalist. Troen på reinkarnasjon ligger til grunn for denne diktsyklusen

Wenche Jæger-Folkestad er født i 1962 i Stavanger. Hun er billedkunstner og underviser i kunstfag i Kvitsøy og Randaberg kommune. Hun har i mange år vært opptatt av kvantefysikk.

Tittel: Livshjulet
Forfatter: Sølve W. Johansen
Illustratør: Wenche Jæger-Folkestad
ISBN: 9788282515207
Format: 13x20
Innbundet

Til toppen