Lørenskog-mysteriet av Magnus Braaten og Kenneth Fossheim (Ebok)
Ebok

Lørenskog-mysteriet (Ebok)

forsvinningssaken som ryster Norge

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.88 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205556898
Kategori: Politikk og samfunn og Dokumentar og fakta
Omtale Lørenskog-mysteriet
En kaldblodig drapsmann eller utsatt for tidenes komplott?

Den 31. oktober 2018 forsvinner Anne-Elisabeth Hagen fra sitt hjem på Lørenskog. Hennes ektemann, milliardæren Tom Hagen, kommer hjem til et trusselbrev med krav om ni millioner euro betalt i kryptovaluta. Kontakter han politi eller presse, blir kona drept, ifølge brevet. Hagen trosser trusselen, og politiet etterforsker saken i det skjulte. Først ti uker etter forsvinningen ber de offentligheten om hjelp.
28. april 2000 blir Tom Hagen pågrepet. Politiet mener han er skyldig, men lagmannsretten avviser politiets begjæring om varetektsfengsling, de mener bevisene er for svake. Siden har det vært stille fra politiet.
Lørenskog-forsvinningen er blant norgeshistoriens mest omtalte krimsaker. «Alle» har en mening om skyldspørsmålet. Dersom Tom Hagen er skyldig, er han en iskald drapsmann som fører alle bak lyset. Dersom han ikke er skyldig, har 70-åringen både mistet kona si, og urettmessig blitt uthengt som drapsmann. Det finnes ingen andre alternativer.
TV 2s krimjournalister Magnus Braaten og Kenneth Fossheim har fulgt saken svært tett. I Lørenskog-forsvinningen tar de leseren med på innsiden av en unik politietterforskning, og presenterer oppsiktsvekkende detaljer ukjent for offentligheten.

Til toppen

Andre utgaver

Lørenskog-mysteriet
Bokmål Innbundet 2021
Lørenskog-mysteriet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021