Lyder i stillhet (Innbundet)

Forfatter:

, Bente Fønnebø (Illustratør)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 91
Illustratør: Fønnebø, Bente
Forlag: Publica
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788282512961
Kategori: Noveller, lyrikk og drama
Omtale Lyder i stillhet
Diktene og illustrasjonene handler om å være og å bli til i bevegelser. Fra et utsyn, et kafébord, en fortauskant eller en brygge der mennesker kommer og går.
Noen valg forfølger du, noe møter du med motstand, noen åpner du opp og knytter deg til, mens andre haster du ifra. Noen ganger er det du som beveger deg, noen ganger andre, og du står igjen.

Morten Hauger (f. 1948) bor i Oslo, har to voksne sønner og er bestefar. Han er utdannet organisasjonssosiolog, og ansatt som seniorrådgiver ved NAV Arbeidslivssenter Akershus, og arbeider med inkluderende arbeidsliv (IA) i virksomheter. Han har skrevet dikt siden 2002, og har fremført lyrikk på flere kulturscener. "Lyder i stillhet" er hans debut som lyriker.

Bente Fønnebø (f. 1955) er høgskolelektor i kunstfag ved Institutt for barnehagelærere, Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun har illustrert en rekke bøker, deltatt på høstutstillingen flere ganger og har et tjuetalls separatutstillinger bak seg. Illustrasjonene til denne boken er utført i blyant, kull og tusjlavering.

Til toppen