Maisie Dobbs (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 348
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Maisie Dobbs
Oversatt av: Bjørnson, Elisabeth
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205443648
Kategori: Krim og spenning
Omtale Maisie Dobbs
Første bok om Maisie Dobbs - klassisk krim med forfriskende vri!

For alle som liker Herskap og tjenere og Downton Abbey, kommer nå endelig Jacqueline Winspears bøker om Maisie Dobbs på norsk.
London 1929: Ved enden av Warren Street er dyktige og vitale Maisie Dobbs i ferd med å åpne sitt eget etterforskningsbyrå. Blant kartotekkort og gasslamper innretter hun seg for å starte arbeidet sitt, og ganske snart dukker første sak opp.
En mann mistenker sin kone for utroskap og vil at Maisie skal finne ut hva som foregår. Samtidig dør en krigsveteran, etter å ha testamentert hele arven sin til et hjem for krigsskadde unge menn. Det er åpenbart at de to sakene henger sammen, men hva kan forbindelsen være?
Privatetterforsker Maisie Dobbs skal ikke bare vise seg å være en kvinne forut for sin tid.- hun har også en kompleks fortid, som spenner fra trange kår som tjenestejente for Londons overklasse, til studiestipend ved Cambridge og deretter sykepleier under første verdenskrig. Livserfaringene har gitt henne både styrke og klokskap, noe som kommer godt med når Maisie skal i gang med sitt første oppdrag som etterforsker.

Til toppen

Bøker i serien