Makt og innflytelse på jobben (Heftet)

Om påvirkningens kunst

Serie: Jobb for livet 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202242909
Kategori: Organisasjon og ledelse
Omtale Makt og innflytelse på jobben

Det finnes mange former for makt og innflytelse på en arbeidsplass. For egen trivsel og karrieres skyld kan det være nyttig å knekke kodene i maktspillet som foregår blant dine kolleger. I denne boken får du tipsene om hva du skal være oppmerksom på, hva du bør unngå og hvordan du skal lese situasjoner. Hvem påvirker i viktige beslutninger? Hvem påvirker din arbeidssituasjon? Hvordan får du selv innflytelse når viktige beslutninger skal tas?

Bokens forfatters hovedpoeng er at søken etter innflytelse og påvirkningsmuligheter er en positiv kraft i oss mennesker. Her gjør hun deg mer bevisst på noen av de kreftene som regjerer i arbeidslivet og hvordan du selv kan bruke dine krefter positivt.


Anita Bemer, f. 1968 er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har en Master of Management fra BI i Ledelse og Konsultasjon. Hun har jobbet i ti år i store konsern innenfor fagområdene organisasjonsutvikling og kommunikasjon, økonomisk styring og strategi. Bemer har blant annet vært analytiker, rådgiver for konsernsjef og direktør for organisasjonsutvikling. Hun driver nå konsulentselskapet Human Management innenfor strategi og ledelse.

Til toppen

Flere bøker av Anita Bemer Korsvold:

Bøker i serien