Man myrder for å få masse penger av Ragnar Haugen (Ebok)
Ebok

Man myrder for å få masse penger (Ebok)

kriminalroman

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.88 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Haugen Sira Products
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788283281439
Kategori: Krim og Spenning og Skjønnlitteratur
Omtale Man myrder for å få masse penger
Skipsreder Javier Calderon Espinoza var en meget rik mann. Hans rederi tjente mye penger hvert eneste år. Men Javier Calderon hadde fått meget av sin formue som følge av noe som skjedde for tretti år siden. Og det som skjedde den gang hadde ført til ruin for mange andre. Dette hadde plager skipsreder Javier Calderon helt siden den gang da det skjedde. I forsøket på å gjøre en gammel urett god skrev derfor Javier Calderon et testamente før han døde. Testamentet bestemmer at en stor sum penger skal utbetales til de som for tretti år siden led tap som følge av den hendelsen som gjorde ham rik.
Bestemmelsene i skipsreder Javier Calderons testamente er temmelig spesielle. De resulterer i at nordmannen Ragnar Haugen får en uventet beskjed om at han skal få motta en arv på tyve millioner Euro fra skipsreder Javier Calderon.
Skipsreder Javier Calderon har ingen andre arvinger enn to nevøer. De er ikke så veldig glade for at tyve millioner Euro av deres familiearv skal gå til en fremmed nordmann.
Da Ragnar Haugen kommer til Madrid for å motta sin arv skjer det et mord. Og Ragnar Haugen blir straks mistenkt for å ha begått
Pensjonist som skriver bøker som hobby

Til toppen

Flere bøker av Ragnar Haugen: