Mannen som ville bli lykkelig av Laurent Gounelle (Ebok)
Ebok

Mannen som ville bli lykkelig (Ebok)

Forfatter:

Agnete Øye (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.72 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
Originaltittel: L'homme qui voulait être heureux
Oversatt av: Øye, Agnete
ISBN/EAN: 9788203371615
Kategori: Romaner
Omtale Mannen som ville bli lykkelig
Jeg ville skrive en roman om en mann som ikke er helt fornøyd med livet, selv om ingenting egentlig skulle hindre ham i å være lykkelig, sier forfatteren bak boka som har blitt et fenomen. Det sier forfatteren Laurent Gounelle selv om romanen, som handler om Julian som er på ferie på Bali. Like før han skal reise hjem, oppsøker han den gamle vismannen Samtyang, uten at han egentlig helt vet hvorfor.

Samtyang forstår at Julian ikke har det bra, og under samtalene blir Julian både provosert og utfordret. Samtyang vil få ham til å tenke annerledes og gir ham noen oppgaver som for Julian virker nokså meningsløse. Han utfører dem svært motvillig og havner i både komiske og utfordrende situasjoner. Likevel, hver gang viser det seg at det ender med en positiv opplevelse for ham selv og de menneskene han møter. Etter hvert innser Julian at han kan finne nøkkelen til et liv som samsvarer med drømmen han bærer på.

Siden MANNEN SOM VILLE BLI LYKKELIG utkom i Frankrike i 2008, er den solgt i én million eksemplarer og ligger fremdeles på bestselgerlisten.

Til toppen