Mat til sinns (Heftet)

nytelser for minnet og sinnet

Forfatter:

Therese Myran (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 215
Illustratør: Myran, Therese
Forlag: Fraiva
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299904315
Kategori: Kosthold
Omtale Mat til sinns
Gi dine hjerneceller den maten de ønsker, og nyt smaken av et bedre liv!
Lege, livsnyter og forfatter av bestselgeren Mat med mer, Berit Nordstrand, har i sin andre bok skrevet om hvordan du med nydelige smaker og rene råvarer kan spise deg til bedre hjernekjemi. Mat til sinns viser deg enkle matgrep for å få et lettere sinn, gode følelser, glade tanker, skjerpet konsentrasjon og best mulig hukommelse - slik at du kan få mer glede ut av ditt liv.
Nok igjen omsetter Berit forskningsresultater til enkle historier, praktiske mattips og raske hverdagsretter - her får du alt du trenger for å lykkes. Demp stress og uro, og skap lykkekjemi med deilig hverdagsmat til det beste for kropp og sinn!

Til toppen

Flere bøker av Berit Nordstrand:

Om forfatter Berit Nordstrand

Berit Nordstrand er lege, spesialist i klinisk farmakologi og kognetiv terapeut. Hun er mor til seks barn i alderen 6–22 år, og har i 20 år fordypet seg i medisinsk forskning rundt sammenhengen mellom mat og helse. Berit er kjent for sine inspirerende foredrag og sitt smittende engasjement for at alle skal kunne nytematen de spiser til hverdags og samtidig minimere risikoen for livsstilsykdommer.

Til toppen