Matematikk for lærere 1 (Heftet)

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 388
Forlag: Universitetsforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788215028941
Kategori: Matematikk
Omtale Matematikk for lærere 1
«Matematikk for lærere» er et populært, gjennomprøvd og gjennomarbeidet læreverk. De to bindene dekker alle de sentrale emnene for matematikk i grunnutdanningen.«Matematikk for lærere» er tilpasset grunnskolelærerutdanningens trinn 1-7, men kan også brukes for trinn 5-10. I bind 1 får leseren en grundig innføring i emnene tall og tallregning, algebra og funksjoner, både matematikkfaglig og med sikte på undervisning. Boka tar for seg problemstillinger rundt det å undervise i matematikk.

Emnene geometri, kombinatorikk, sannsynlighet og statistikk behandles i «Matematikk for lærere 2», 6. utgave.

Denne sjette utgaven er grundig gjennomgått og oppdatert. Flere oppgaver er lagt til, blant annet eksamensoppgaver til hvert tema. Bøkene foreligger nå for første gang i farger, med en mer moderne layout.

«Matematikk for lærere» legger til rette for at faglig og didaktisk innsikt utvikles sammen. Verket danner et solid grunnlag for studenter som vil bli gode matematikklærere og styrke matematikkunnskapene i grunnskolen.

Forfatterne er Per Arne Birkeland, Trygve Breiteig og Rolf Venheim, alle med lang undervisningserfaring fra Universitetet i Agder.

Til toppen

Flere bøker av Per Arne Birkeland, Trygve Breiteig og Rolf Venheim: