Med en gang jeg så deg (Innbundet)

Forfatter:

Jarle Tollefsrud (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 397
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: You had me at hello
Oversatt av: Tollefsrud, Jarle
ISBN/EAN: 9788241920455
Kategori: Romaner
Omtale Med en gang jeg så deg
Rachel og Ben. Ben og Rachel. Det var dem mot verden. Inntil alt gikk i grus. De har ikke snakket sammen på ti år, men da Rachel støter på Ben en regnfull dag, er det som om de så hverandre i går. De var bestevenner og sto sammen i tykt og tynt. Men mye har skjedd siden den gang. Ben er gift. Det er ikke Rachel. Likevel kjenner Rachel at det sterke båndet mellom dem fremdeles er der. Og det er også kjærlighetssorgen hun aldri helt kom over. Med en gang jeg så deg er en historie om vennskap og kjærlighet humoristisk, hjerteskjærende og alt det i mellom.
«Til enhver med en trang til lidt sødme innimellom, til enhver med et hjerte som banker for kjærlighetsfortellinger og til enhver som er gal etter britisk humor og erkeengelske betraktninger, anbefaler jeg ikke bare denne boken, men hele Mhairi McFarlanes forfatterskap.» paperbackcastles.blogspot.dk
«Det er et simpelt plot, men bokens særlige force er stemmen. Mhairi McFarlane er bare gøy.» novelicious.com
«Man vet jo alltid hvordan disse bøkene ender, men betyr det noe, når det er Mhairi McFarlane som skriver dem?» Bokhora
«Jeg elsket denne boken, den fikk meg til å le og minnet meg på at i kjærlighet er alt mulig og i alt annet for den saks skyld.» Lisa Jewell, forfatter «Herregud som jeg elsker McFarlane! Og Ben, og Rachel, og Ben og Rachel sammen - på forskjellige tidspunkter og i ulike konstellasjoner.» Minnie Driver, skuespiller.
Mhairi McFarlane er født i Skottland i 1976. Hun har studert engelsk på University of Manchester og har siden jobbet som journalist. Med en gang jeg så deg er debutromanen hennes og er oversatt til seksten språk. Siden har hun skrevet adskillige kritikerroste romaner. Mhairi bor i Nottingham sammen med sin mann og en katt.

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: