Menneskejegerne av Øvre Richter Frich (Ebok)
Ebok

Menneskejegerne (Ebok)

Serie: Jonas Fjeld-serien 21

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.47 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Dr. Spruce Books
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 21
ISBN/EAN: 9788293242741
Kategori: Krim og Spenning og Skjønnlitteratur
Omtale Menneskejegerne
Det adelige villmarksbarnet Elena blir kidnappet fra en avsidesliggende tømmerhytte på Hardangervidda. - Der har hun bodd med bestefaren og ulven Minka siden de ble reddet fra Sibir av far&sønn Fjeld i forrige bok. Den onde Ogaref & co har ikke gitt opp håpet om å slå kloa i denne halvville skjønnheten, men det er veldig upraktisk for skurkene at Elena nå har blitt Lille Jonas forlovede! En actionfylt jakt ender av alle steder på Åland, som vi stifter inngående bekjentskap med!

«Ulvene er ute etter deg. Det står en mann inne i småskogen ikke femti skritt fra deg og sikter på deg med en Mauserrifle. Fingeren ligger på avtrekkeren. Nå...»

I denne siste boken i serien møter vi en godt voksen Jonas Fjeld som blir forsøkt drept i bokens prolog. Man kan ane at forfatteren har syslet med tanken om hvordan han skal la sin populære helt dø. Frich lar Fjeld kommunisere med åndene til sine, nå avdøde venner og fiender. Det kan sees som en slags refleksjon over samfunnsutviklingen i de 24 årene som har gått, siden første bok «De knyttede næver» kom ut. Frich har med mange interessante samtidsdetaljer fra et Europa (og Åland) i oppløpet mot andre verdenskrig.

Jonas Fjeld-serien er en norsk eventyrserie i 21 episoder skrevet av Øvre Richter Frich i perioden 1911 - 1935. Hovedpersonen er den solide nordmannen dr. Jonas Fjeld. Norges første superhelt kan sammenlignes med Doc Savage, James Bond eller Batman, men kom til verden lenge før dem.

Dr. Spruce Books begynte i 2016 gjenutgivelsen av hele Jonas Fjeld-serien i en lett oppusset utgave. Vi har oppdatert teksten noe for å forbedre leseopplevelsen. Vi har selvfølgelig ikke gjort noe med historien eller Øvre Richter Frichs originale spissformuleringer.

Med etterord av Øvre Richter Frichs biograf, Christopher Hals Gylseth

Til toppen

Flere bøker av Øvre Richter Frich:

Bøker i serien