Midtlivsdietten (Innbundet)

bedre helse resten av livet

Forfatter:

og , Lisbeth Kristoffersen (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 304
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: The midlife kitchen
Oversatt av: Kristoffersen, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788205507081
Kategori: Mat og drikke
Omtale Midtlivsdietten
Mat for god helse midt i livet. Hormonskifte og fysiske endringer i 40-50 årsalderen forebygges med riktig kosthold. Denne boken har oppskriftene og rådene du trenger. På et tidspunkt i livet - rundt midtveis kanskje - er det naturlig å bli mer opptatt av egen helse. Midt i livet forandrer kroppene våre seg dramatisk. Nattesvette og hetetokter er noen kjente symptomer grunnet hormonendringene som skjer. Boken gir deg kunnskapen du vil ha for å ta positiv kontroll over kostholdet ditt slik at du får bedre helse og humør - og et friskere liv som bonus.
Oppskriftene i Midtlivsdietten er basert på næringsrike og sunne råvarer som inneholder de næringsstoffene som kroppene våre trenger. Maten i boken er fristende og smaksrik samtidig som oppskriftene er enkle bruke. Samtidig er rettene så gode at de rundt deg også vil elske dem.
Mimi Spencer og Sam Rice har komponert mer enn 150 oppskrifter som gir deg den beste oddsen for en sunn og god fremtid. Midtlivsdietten er kostholdet som gir deg et bedre liv i 40-årene, 50-årene og resten av livet. Mimi og Sam har kjent hverandre siden studiedagene og de har i hele voksenlivet lett etter et prosjekt de kunne jobbe sammen om. Dette er det første prosjektet. Mimi Spencer har arbeidet sammen med Michael Mosley og laget oppskriftene til hans bøker (5:2 dietten).

Til toppen