Millie Birds bok om døde ting av Brooke Davis (Ebok)
Ebok

Millie Birds bok om døde ting (Ebok)

Forfatter:

Geir Uthaug (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.59 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lost & found
Oversatt av: Uthaug, Geir
ISBN/EAN: 9788251685177
Kategori: Romaner
Omtale Millie Birds bok om døde ting
En roman som får deg til å le, gråte - og bli litt klokere.

Millie Bird er sju år og alltid optimistisk. Hun går bestandig med røde gummistøvler som matcher det krøllete håret. Moren hennes er ute av seg av sorg over å ha mistet ektemannen og Millies far, og etterlater Millie i undertøysavdelingen på det nærmeste kjøpesenteret før hun forsvinner.

Agatha Pantha er åttito år og har ikke forlatt hjemmet siden hun ble enke for sju år siden. Hun fyller stillheten ved å rope etter forbipasserende og la TV-en stå og flimre med hvit støy.

Touchspesialisten Karl er åttisju år. Han pleide å taste små kjærlighetsbrev på huden til sin ektefelle. Nå som hun er død, taster han ordene i luften mens hans snakker. Karl har havnet på gamlehjem, men i et øyeblikk av klarhet og glede klarer han å flykte.

Millie, Agatha og Karls veier krysses, og de tre legger ut på en reise tvers gjennom det vestlige Australia for å finne Millies mor. Underveis forsøker Karl å finne ut hvordan han kan bli mann igjen, mens Agatha bare vil at alt skal bli slik det en gang var.

Sammen finner de ut at alderdom ikke er det samme som døden, at de unge kan være kloke, og at det å tillate seg selv å være trist av og til kan være nøkkelen til et lykkelig liv.


«En munter, oppsiktsvekkende, intelligent historie.»
Cedar Rapids Gazette

«Denne boken kombinerer det edruelige og det morsomme, det triste og det latterlige. Davis trekker sammen alle disse trådene og gjør fortellingen til en fryd å lese.»
Miami Herald

Til toppen

Andre utgaver

Lost & found
Engelsk Heftet 2015