Min søster er seriemorder av Oyinkan Braithwaite (Ebok)
Ebok

Min søster er seriemorder (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 3.47 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: My Sister, the Serial Killer
ISBN/EAN: 9788202667665
Kategori: Krim og Spenning og Skjønnlitteratur
Omtale Min søster er seriemorder

Nominert til Booker-prisen 2019. "En litterær sensasjon" ifølge Guardian.

Da Korede blir avbrutt i middagen av et nødanrop fra søsteren Ayoola, vet hun hva hun må gjøre: Finne frem blekemiddel, gummihansker og nerver av stål. Dette er den tredje kjæresten Ayoola har drept. Korede burde ha gått til politiet, men hun er glad i søsteren sin, og som man sier: Familien kommer først. For blod er tykkere - men vanskeligere å fjerne fra teppet - enn vann.

Til toppen

Andre utgaver

Min søster er seriemorder
Bokmål Innbundet 2020
Min søster er seriemorder
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Oyinkan Braithwaite:

Anmeldelser Min søster er seriemorder

Knivskarpt og fandenivoldsk 15.02.2020
«Min søster er seriemorder» er ei bok du leser i ett strekk, (...) fordi den makabre humoren, den lette kynismen og de vittige observasjonene er så medrivende.»

«(...) en sterk skildring av en storesøster og en lillesøster, båndene mellom dem, deres gjensidige avhengighetsforhold.»

«Oversetter Henning J. Gundersen har gjort en fremragende jobb med rytmen i Oyinkans Braithwaites kjappe språk.»
Inger Bentzrud, Dagbladet (terningkast 5)


Morsom krimdebut om blekemiddel, vaskekost og søskenkjærlighet 28.02.2020
«Braithwaites historie har mange lag, og den beveger seg utenfor den tradisjonelle kriimsjangeren. (...) Min søster er seriemorder er en skarp, mørk og blodig saga»
May Synnøve Rogne, Aftenposten


«Min søster er seriemorder er det mørkeste av mørk humor, fortalt av den forpinte Korede i korte, saklige glimt ... Oyinkan Braithwaite, en kriminelt talentfull ung Nigeriansk forfatter, skildrer sin grusomme fortelling med utsøkt vidd og selvsikkerhet.»
The Times

«Min søster er seriemorder må være den beste romantittelen i 2018 – kanskje tiårets beste. Den er tilsynelatende tilstående og antyder et voyeuristisk innblikk i livene til søsken av seriemordere. Tittelen er også uanfektet nøktern og slår beina under alle som måtte være naive nok til å tro at seriedrap er en søsters uvane.»
The Washington Times

«Glitrende og morsom … Min Søster er seriemorder en er som en stilett ført inn mellom ribbeina og gjennom venstre hjertekammer – presis, målbevisst, og med dødelig effekt.»
Financial Times

«Et bombenedslag av en bok - skarp, eksplosiv, morsom. Med dødelig presisjon slynger Braithwaite ut vitser, gjøn, og bisarr komikk mot leseren. Som med så mange brilliante forfattere før henne, er det først etter at den siste siden er snudd, man innser at for Braithwaite er latter like godt egnet til å skjule smerte som klor er til å dekke over lukten av blod.»
Fiametta Rocco, The New York Times Book Review

Til toppen