Min venn Linda på Facebook (Heftet)

Forfatter:

Tor Martin Norvik (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 224
Illustratør: Norvik, Tor Martin
Forlag: Be Kind Design
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230343050
Kategori: Familie og helse
Omtale Min venn Linda på Facebook
På Facebook så har jeg en venn som heter Linda Johansen. For fem år siden ble hun mamma til to tvillinger. Da sluttet hun å sove. Heldigvis sluttet hun ikke å poste oppdateringer på Facebook. Og der deler Linda av hele seg; både oppturer, nedturer og skikkelige møkkadager.
Det Linda ikke vet, er at jeg har i løpet av de siste 5 årene plukket ut i overkant av 200 av hennes fineste Facebook-oppdateringer og laget boken «Min venn Linda på Facebook».

For noen dager siden sendte jeg boken til Linda og ventet spent på reaksjonen - hva ville hun tenke om prosjektet mitt som jeg har jobbet med over flere år? Det tok ikke lang tid før det tikket inn et svar fra Linda! Svaret jeg fikk kan dere lese på de siste sidene i boken.

Med «Min venn Linda på Facebook» vil jeg dele noe av Lindas vandring, ikke bare gjennom ammetåka - men generelt lavt skydekke, de siste årene. Dette er en bok som viser utfordringene hennes på et ærlig vis, med en høy dose selvironi og galgenhumor. Jeg håper boka oppfattes som en varm klem til Linda, til alle småbarnsmødre og -fedre som står midt oppe i søvnløse netter, og generelt til alle dere som kjenner på utilstrekkelighet til tider! Med humor blir alt litt lettere, det har Linda lært meg.

Til toppen