Mitt liv og tjeneste i de syv menigheter (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 1037
Forlag: Hermon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230214046
Kategori: Religion
Omtale Mitt liv og tjeneste i de syv menigheter
Hermann Mentzoni har betjent Pinsebevegelsen i Norge i en mannsalder. Som evangelist og forstander i både store og små byer har han vært til velsignelse for unge og eldre. Født i en barnerik familie på Helgeland noen få år før tyske tropper invaderte fedrelandet ble han først frelst som 16-åring på en ungdomsleir i Østfold, troendedøpt neste sommer samme sted og fylt med den Hellige Ånd ved juletider samme året. Før det var gått et halvår kjente han Åndens kall til tjeneste ... og resten av historien finner du mellom disse permene.

Mitt liv og tjeneste i de 7 menigheter er et genuint, historisk vitnesbyrd - en utførlig dokumentasjon av en livslang tjeneste for Gud. Hermann har stått trofast i solskinn og stormvær, i gode tider og i vanskelige - fjellstøtt og tro mot kallet og med en kjærlighet og tillit til Bibelens Ord.

Dette er en historie om teltmøter og kampanjer, reiser til vanns og til lands og samtidig en tidsreise fra etterkrigstidens mangelsamfunn til et overflodsamfunn preget av internett, massemedier og fremkomstmidler man i hans barndom ikke kunne drømme om! En livshistorie å lære av - og som du vil ha glede av å lese!

Til toppen