Moderne mikroøkonomi (Heftet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 387
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205415683
Kategori: Sosialøkonomi
Omtale Moderne mikroøkonomi
'Moderne mikroøkonomi' er en lærebok for innføringskursene i mikroøkonomi ved høyskole og universitet.

Forfatterne gir i denne boken en bred tilnærming til faget, og har lagt vekt på å bruke relevante eksempler for å lette tilgangen til stoffet.I tillegg til de sentrale temaene innenfor mikrofaget, inklusive oligopolteori og spillteori, drøftes i denne utgaven betydningen av teknologiutvikling, produktivitetsvekst og de langsiktige utviklingstrekkene i en økonomi.
Neste utgave av boken vil inkludere kapitler om offentlig økonomi, arbeidsmarked, kapitalmarked, generell likevekt og økonomisk organisering. Digitale versjoner av disse kapitlene er fritt tilgjengelig på bokens nettsider.
Forfatternes brede bakgrunn, både fra forskning, rådgivning og undervisning, gjør Moderne mikroøkonomi til en faglig solid, velskrevet og pedagogisk godt tilrettelagt lærebok.
Christian Riis og Espen R. Moen er professorer i samfunnsøkonomi ved Handelshøyskolen BI.
Som supplement til boken er det utviklet en interaktiv, digital arbeidsbok med flervalgsoppgaver, studieoppgaver og kapitteltester. Oppgavene har fasit og forklaringer. Her kan studentene øve, teste ferdighetene sine, og føre logg over egne prestasjoner og framdrift. I tillegg inneholder den forenklinger, som presenterer erfaringsmessig vanskelig stoff på en enklere måte, og fordypning, for dem som ønsker å lære mer. Studentene får tilgang via en personlig kode som er trykket på innsiden av permen.
Forelesere i mikroøkonomi får i tillegg tilgang til digitale foreleserressurser, som blant annet inneholder et enkelt verktøy for å tilpasse bruken av den digitale arbeidsboken til sitt eget undervisningsopplegg, hvis man ønsker det.
Nettsiden er tilgjengelig på www.modernemikro.no

Til toppen

Andre utgaver

Moderne mikroøkonomi
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Christian Riis og Espen R. Moen: