Møkkalekser! av Anne Lene Johnsen og Elin Natås (Ebok)
Ebok

Møkkalekser! (Ebok)

ta ettermiddagene tilbake

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.59 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Alven
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293693017
Kategori: Familie og helse og Dokumentar og fakta
Omtale Møkkalekser!
Blir det stadig krangling rundt leksene? Går skolearbeidet ut over lek, hygge og kvalitetstid i familien? Går du tom for krefter, ideer og tålmodighet? Gruer du deg til å skulle hjelpe barnet ditt, fordi du vet dere begge kommer til kort og at leksesituasjonen ender opp i tårer og bråk? Kanskje dere er i ferd med å gi opp? Det er frustrerende å se at barna strever med lekser og læring, og enda mer frustrerende når vi ikke selv klarer å hjelpe. Dette fører ofte til krangling, relasjonen mellom foreldre og barn kan ødelegges, og barna føler seg dumme. For å lette på denne situasjonen, må vi voksne vite hva vi skal gjøre. Denne boka er en førstehjelpskasse så du kan få inspirasjon til noen nye måter å hjelpe barnet ditt på.

I boka Møkkalekser! finner du en samling pedagogiske, psykologiske og praktiske grep som kan være til nytte for å håndtere leksetrøbbelet på en bedre måte. Forfatter Elin Natås jobber som privatlærer for barn som strever med skolen. Tipsene er basert på ting Elin ser går igjen når hun møter familier, og som mange - både voksne og barn - får aha-opplevelser av. Du får konkrete råd om hvordan du kan skape en bedre leksesituasjon, gi barnet flere aha-opplevelser og minske stresset slik at barnet forstår, mestrer og lærer lettere. Boka er til alle som hjelper barn med læring på hjemmebane. Den har også gode tips til deg som har små barn du vil gi en god start, samt til barnehager, lærere og spesialpedagoger som vil ha flere konkrete tips de kan bruke med barna.

NETTKURS INKLUDERT: Du får også med en videoserie med kommentarer til hvert kapittel og flere av grepene i boka vist i praksis - tilsammen over 3 timer videotips.

Til toppen