Mot en lysere fremtid / Ildprøven av Dianne Drake og Laura MacDonald (Ebok)
Ebok

Mot en lysere fremtid / Ildprøven (Ebok)

Serie: Harlequin Legeromaner 

Forfatter:

og

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 320
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Harlequin
Språk: Bokmål
Serie: Harlequin Legeromaner
ISBN/EAN: 9789150736366
Kategori: Romaner
Omtale Mot en lysere fremtid / Ildprøven
Mot en lysere fremtid

 

Da Rick Navarro vender hjem, er det først og fremst på grunn av en jobb han gjerne vil ha og for å gi sønnen, som han er alenefar for, en trygg og god oppvekst. Han blir snart sterkt tiltrukket av den dedikerte sykepleieren Summer Adair, og han er sikker på at de kan få et godt og lykkelig liv sammen. Men så dukker det opp ting fra fortiden som Rick helst vil glemme, og Summer har også en fortid som ikke vil slippe tak i henne. Hvorfor vil ikke Summer snakke om seg selv? Og vil de klare å rydde opp i alle problemer og gå en lysere fremtid imøte?

 Ildprøven

Allerede den første dagen av turnustjenesten sin må Adele bytte veileder. I stedet for den trygge doktor Fletcher skal hun nå læres opp av doktor Casey – som kjører motorsykkel kledd i en svart skinndress, er mørk og attraktiv og dessuten arbeidsnarkoman.

Adele blir fascinert av den brennende interessen Casey har for legeyrket sitt, og snart vekker han følelser hos henne som ikke har det minste med jobben å gjøre. Hun er også ganske sikker på at følelsene blir besvart. Men samtidig vet hun at det finnes en annen kvinne i hans liv, en vakker sykepleier ...

 

Til toppen

Bøker i serien