Nana og Jordskipet (Innbundet)

Forfatter:

Axel Breirem Kvinnesland (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 110
Illustratør: Kvinnesland, Axel Breirem
Forlag: Elusive Worlds
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269094701
Kategori: Småbarn
Alder: 6 - 9
Omtale Nana og Jordskipet
Et fantastisk eventyr der du følger Nana på en reise ingen har gjort før! Nana og Jordskipet er en illustrert science fiction bok for barn i alderen 6 til 12. Boka er skrevet av Helge Rushfeldt og illustrert av Axel Kvinnesland. Boka er en mix av science fact og science fiction, i sjangeren som ble startet av Jules Verne. Ønsket fra forfatteren er først og fremst å fortelle en god historie, deretter å inspirere barn til å søke mer kunnskap om temaene som boka tar opp.
Boka om Nana er en avsluttet fortelling, men det er ambisjonen å utvide universet med flere bøker. Disse vil være satt i en tidslinje, men det skal ikke være nødvendig å lese andre bøker for å lese hver enkelt historie. Nana-bøkene er lettleste og har stort sett illustrasjoner på hvert eneste oppslag.
Boka er av høy kvalitet, trykket og innbundet i Norge.

Persongalleri
Nana Berg er ei jente med rødflammete hår og grønne øyne etter sin mor. Moren forsvant da hun var veldig liten, så hun husker henne nesten ikke. Nana bor derfor alene med sin pappa i et lite hus, i en liten by, i et lite land langt mot nord. Hun har ikke noen stor familie, men hennes onkel mer enn veier opp for mangelen på andre familiemedlemmer!! Nana er tapper og elsker vitenskap! Hun er ikke redd for å gjøre det som trengs når utfordringene tårner seg opp, og det er disse fantastiske historiene vi vil dele med deg.
Nanas pappa, Stein Berg, er geolog, og Stein er veldig glad i stein for å si det mildt. Han er derimot enda gladere i Nana og gjør alt han kan for å være den beste pappaen i verden.
Onkel Filip, broren til Nanas pappa, er en helt annerledes person! Han deler Nanas kjærlighet for vitenskap, men der slutter også alle likheter. Han liker ikke folk, er redd for trange rom og åpne plasser, synes de fleste (normale) dyr er skumle og utspekulerte og har en fascinasjon for fiskeboller som Nana ikke synes virker helt normalt.
Disse og flere andre møter du i Nana og Jordskipet! Løp og les!

Til toppen