Når det mørkner ; Nøkkelvitnet (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 465
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205499171
Kategori: Krim og spenning

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Når det mørkner ; Nøkkelvitnet

Stavern 1983: Det nærmer seg jul, og snøen faller tungt. William Wisting er nyslått tvillingpappa og en fersk og ambisiøs konstabel på politivakta. Under et brutalt ran havner han plutselig i sentrum for dramatiske begivenheter, men mer erfarne politimenn overtar etterforskningen. 

En vennetjeneste fører ham imidlertid på sporet av en annen forbrytelse. En ikke bare uoppklart, men sannsynligvis også uoppdaget drapssak. Bortgjemt på en forfallen låve står en gammel bil med kulehull i. Og mye tyder på at sjåføren ikke kom levende fra det. 

Saken skal forme William Wisting som politimann og gi ham en innsikt han vil bære med seg resten av sin yrkeskarriere: Slekt skal følge slekters gang. 

Nøkkelvitnet, Preben Pramm, har ligget død en uke. Han er naken, bundet og har vært utsatt for rystende tortur. Huset er endevendt, men det ser ikke ut til at drapsmennene har funnet det de lette etter. 

Pramm hadde ingen slektninger eller venner, og tilsynelatende ingen kontakt med mennesker rundt seg. Hva var Pramms hemmelighet? Hvorfor måtte han dø så brutalt? 

Pocketutgaven inneholder også et nyskrevet forord, samt Nøkkelvitnet, som er den første kriminalromanen Jørn Lier Horst skrev, og som tidsmessig plasserer seg etter Når det mørkner.

Til toppen

Andre utgaver

Når det mørkner
Bokmål Innbundet 2016
Når det mørkner
Bokmål Lydbok-CD 2016
Når det mørkner
Bokmål Ebok 2016
Når det mørkner
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Jørn Lier Horst:

Bøker i serien