Når jeg er hos deg av Linn Ullmann (Ebok)
Ebok

Når jeg er hos deg (Ebok)

Serie: Oktober ebok 

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.18 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Oktober
Språk: Bokmål
Serie: Oktober ebok
ISBN/EAN: 9788249509768
Kategori: Romaner , Romaner og Skjønnlitteratur
Omtale Når jeg er hos deg
Stella faller fra taket av en bygård på Frogner Plass i Oslo. Snublet hun, ble hun dyttet eller tok hun spranget selv? Når jeg er hos deg er en humoristisk og mørk roman, en skimrende studie i hengivelse, kjærlighet, høydeskrekk og svimlende ensomhet.

Til toppen

nydelig gjennomført litterært prosjekt
Turid Larsen, Dagsavisen

Andre utgaver

Når jeg er hos deg
Bokmål Nedlastbar lydbok 2002
Når jeg er hos deg
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Linn Ullmann:

Anmeldelser Når jeg er hos deg

” Når jeg er hos deg er en roman i stort alvor, skrevet med overskudd og vilje til å komme under huden på personene og langt under familiehistorienes overflateløgner. Det er en bok full av død og glemsel og mange slags fall, men også en bok om trøst og glede. Den krydres av mange strålende småfortellinger og spenstige innfall … Når jeg er hos deg er en roman man skal unne seg å lese!” 
HANS H. SKEI, AFTENPOSTEN
 

”Et dristig og nydelig gjennomført litterært prosjekt. Det er bare å fastlå at Linn Ullmann er forfatter. Hun var ikke et stjerneskudd. Hun hadde mer i ermet … det er en imponerende bredde og fyldighet som preget Når jeg er hos deg … Ullmann viser med denne romanen at hun har en overbevisende litterær språkfølelse … en nytelse å lese … Ordvalget er presist, elegant og noen ganger forfriskende uvørent. Konklusjonen må bli: bestått med glans”
TURID LARSEN, DAGSAVISEN

”En stillferdig roman om ensomhet og om driften etter å komme nærmere hverandre. Med lun fortellerstemme formidler Ullmann ulike skjebner og hver deres sorgprosess”
MARIANN AALMO FREDIN, DAGBLADET, kritikernes favoritter i 2001

”Det er nesten så det grenser til nonchalanse, slik hun suverent sjonglerer med en vrien fortellerform med flere synsvinkler, fortellerstemmer og tidsplan”
KNUT FALDBAKKEN, VG

”en bok det er lett å anbefale … Linn Ullmann vet noe grunnleggende om det å være menneske. OG denne innsikt formidler hun videre til leseren … Og jo, man blir i lykkelige tilfeller klokere av å lese bøker”
FARTEIN HORGAR, ADRESSEAVISEN

”Ullmann forteller neddempet, intenst og poetisk, samtidig med at hun innhyller en umiddelbar gjenkjennelig verden i et forunderlig skjær … En roman, som både fascinerer og drar. Og blir sittende i sinnet som en vemodig klang lenge etter endt lesning”
SOLVEIG GADE, MORGENAVISEN JYLLANDSPOSTEN (Danmark)

“Med sikker hånd tegner Linn Ullmann et fint, indirekte kvinneportrett, som rammer et kvinnelig felt mellom begeistringen og den svimlende utsikt til avgrunnen. Hun fanger styrken i sårbarheden"
EVA POHL, BERLINGSKE TIDENDE (Danmark)

”Etter braksuksessen med debutboken hadde Linn Ullmann lett kunnet blitt rammet av forventningenes paralysi. 150 000 svensker skal ha skaffet seg Før du sovner. Omslagsfliken på den nye boken siterer hva selveste New York Times sa om den forrige – ”et sansevart og lysende verk”. Jeg synes faktisk den nya er bedre. Bedre fordi den er mer interessant komponert, mer syngende i tempo og stil, mer intensiv i sine privatheter … Den er skrevet med finesserikt driv og med vakker musikalitet”
OLE HESSLER, DAGENS NYHETER (Sverige)

Til toppen

Bøker i serien